Isikan maklumat anda dibawah. Anda tidak akan menyesal mendapatkannya. Jangan lupa membuat pengesahan e-mail setelah memberi maklumat tersebut.Ikhlas dari saya KHAS untuk anda semua
First Name
Last Name
Email
- -

Tuesday, November 30, 2010

TIP DAN PETUA RUMAH


NOTE:

 JIKA ANDA TERMASUK KE DALAM BLOG INI DENGAN TIDAK SENGAJA, TANPA MELALUI SUBSCRIBE DIPERINGKAT AWAL, SAYA MENCADANGKAN ANDA SUBSCRIBE NAMA ANDA DI ATAS. JIKA TIDAK ANDA AKAN TERLEPAS BANYAK MAKLUMAT YANG AKAN DIHANTAR SETIAP HARI MEMALUI E-MAIL ANDA.
TETAPI JIKA ANDA TELAH SUBSCRIBE SEBELUM INI, ANDA TIDAK PERLU MELAKUKANNYA LAGI. 

TERIMA KASIH

TIP DAN PETUA RUMAH

Tips dan Petua Rumah Dari Laman sehinggalah Ke Dapur ini adalah salah satu ilmu yang saya kumpul daripada pembacaan dan maklumat-maklumat yang saya perolehi daripada orang-orang lama. Contohnya tips menghilangkan darah di pakaian, hilangkan bau asap rokok.

Dapatkan Tips dan Petua Rumah tersebut setiap minggu terus didalam email anda dan ambillah mana-mana yang memberi pengajaran untuk kita.

Semoga ia dapat membantu anda semua. Hanya isikan maklumat di atas dan jangan lupa membuat pengesahan setelah mengisi maklumat tersebut.Pastikan e-mail yang sebenar.

Sekiranya anda ingin menyumbangkan tips dan petua bolehlah majukan kepada saya di nast_kreatif@yahoo.com atas nama ARTIKEL: TIPS DAN PETUA RUMAH

Ikhlas Dari

Nur Safura
nast_kreatif@yahoo.com

No comments:

Post a Comment